Repair and Prevent Premium Serum – Mogen hud

DrK 4U ansikte & kropp, DrK, DrK Dermal Health Care, aktiv hudvård, 4U ansikte & kropp

Ett högkvalitativt, premium serum för en välmående hud med innovativa läkande ingredienser till hjälp för torr, stressad och skadad hud. Serumet ger ett optimalt skydd 24 timmar om dygnet.

REPAIR AND PREVENT PREMIUM SERUM stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus.

Detta serum är speciellt utformat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att reducera tecken på för tidigt åldrande genom att stimulera den läkeprocess som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.

Applicera 2 pumptryck av REPAIR AND PREVENT PREMIUM SERUM morgon och kväll på en väl rengjord och torr hud i ansiktet, på halsen och/eller negativt påverkade områden. Massera in serumet i huden tills det helt absorberats.

– Återbalanserar kortisolnivåerna i huden –
(kortisol: stresshormoner)
– Förbättrar hudens elasticitet
– Begränsar förlusten av collagen och bibehåller
hudens naturliga tjocklek
– Reparerar huden
– Prebiotisk behandling för probiotisk effekt
– Stärker hudbarriären

988 kr