Repair and Transform Premium Serum – Hyperpigmenterad hud

DrK 4U ansikte & kropp, DrK, DrK Dermal Health Care, aktiv hudvård, 4U ansikte & kropp

Ett högkvalitativt, premium serum för en välmående hud med innovativa läkande ingredienser till hjälp för torr, stressad och skadad hud. Serumet ger ett optimalt skydd 24 timmar om dygnet.

REPAIR AND TRANSFORM PREMIUM SERUM stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus.

Detta serum är speciellt utformat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att reducera hyperpigmentering och ge en jämnare hudton genom att stimulera den läkeprocess som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.

Applicera 2 pumptryck av REPAIR AND TRANSFORM PREMIUM SERUM morgon och kväll på en väl rengjord och torr hud i ansiktet, på halsen och/eller negativt påverkade områden. Massera in serumet i huden tills det helt absorberats.

– Reducerarhyper pigmentering
– Ger en jämnare hudstruktur
– Skyddar huden mot UV-strålning och skador av
blått ljus
– Reparerar huden
– Prebiotisk behandling för probiotisk effekt
– Stärker hudbarriären

988 kr