Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Tack vare revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet eller reducera ytliga fettdepåer beroende på behandlingens ändamål.
Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper.

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för slussa ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med teknologier som gemensamt slussar ned hyaluronsyra i huden.

Radiofrekvens har i otaliga studier bevisats strama upp huden vilket ger en “skin tightening” effekt.

Vad kan behandlas?

– Hud som behöver stramas upp och
”tightas” till.
– Torr hud i behov av återfuktning och
återhämtning.
– Tona området runt käklinje och hals
försämrad hudbarriär som behöver
stärkas.
– Rosacea

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper samt GRAVIDA.

MesoDuo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

HUR GÅR DET TILL?
Behandlingen tar ungefär 45 minuter och är helt smärtfri, jag tar emot dig i en lugn och behaglig miljö här på min salong. Vid första besöket ingår en noggrann konsultation.

HUR SER JAG UT EFTER BEHANDLINGEN?

Huden ser mycket återfuktad ut, och du får en fantastisk GLOW. Behandlingen gör inte huden ljuskänslig vilket innebär att det går utmärkt att göra den året runt. Efter behandlingen kan du återgå direkt till arbetet, men träning rekommenderas tidigast dagen efter, för att behandlingen ska verka effektivt. Det går bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter.

Behandlingen rekommenderas som kur med 4 – 6 behandlingar beroende på hudens status och vilken effekt som ska uppnås. Enstaka tillfällen är också bra exempelvis fest eller när huden behöver en extra fukt- och vitaminboost.

Boka behandling