DrK dermal Health

DrK Dermal Health Care är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras. DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer. Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

OMEDELBAR OCH LÅNGSIKTIG EFFEKT
Följande effekter kan man fövänta sig omedelbart och långsiktigt efter en behandlingskur:

Jämnare hudstruktur
Jämnare hudton med ökad lyster
Återfuktad hud
Reparerad och mer välmående barriär
Ökad volym och en mer välmåend hud
Reducerad hudrodnad och irritation
Välmående lyster
HUVUDAKTIVA INGREDIENSER "SKIN RESURFACING" TEKNOLOGI
Denna ”skin resurfacing” teknologi består av 5 stycken innovativa aktiva ingredienser som samverkar för att åstadkomma en maximal föryngring av huden. Ingredienserna verkar i olika hudlager.

För bästa effekt och säker kurbehandling rekommenderar vi före & efterbehandling med anpassade hemmavårdsprodukter. Din hud vänjer sig vid aktiva ingredienser och du får fina resultat utan onödigt obehag.

pHformula erbjuder behandlingar som utförs vid individuella behandlingstillfällen men även behandlingar som utförs i en kur på 4-6 behandlingstillfällen.

En kur rekommenderas för att uppnå långvarig förändring av hudtillstånd som kräver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.

Boka behandling