pHformula

Alla behandlingar och formulas som används i pHformula stöds av en forskning med mer än 30 års kombinerad vetenskaplig och medicinsk erfarenhet. pHformula´s “skin resurfacing”-teknologi har sin grund i avancerad vetenskaplig forskning. pHformula lägger ner stor möda och enorma resurser på forskning vid kända medicinska institutioner för att underbygga teknologin bakom våra produkter. Alla våra aktiva ingredienser har högsta farmaceutiska kvalitet och de studier som ligger till grund för våra produkter är granskade av experter. pHformula erbjuder hudterapeuter en möjlighet att rekommendera och använda ett av de mest avancerade och effektiva “skin resurfacing” behandlingssystem som finns inom den estetiska marknaden idag.

Traditionell Peeling åstadkommer exfoliering av huden, medans en kontrollerad Resurfacing aktivt framkallar en påskyndad cellomsättning i hudens olika lager samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

pHformula Skin Resurfacing behandlar framgångsrikt hud med olika tillstånd;

Förtidigt Åldrande
• Hyperpigmentering
• Acne
• Kronisk Rodnad
• Rosacea

För att reparera dessa skador används ett unikt och effektivt transportsystem, PH-DVC™ complex, i kombination med en kraftfull kombination av aktiva ingredienser såsom kombinationer av syror och A-vitamin.

För bästa effekt och säker kurbehandling rekommenderar vi före & efterbehandling med anpassade hemmavårdsprodukter. Din hud vänjer sig vid aktiva ingredienser och du får fina resultat utan onödigt obehag.

pHformula erbjuder behandlingar som utförs vid individuella behandlingstillfällen men även behandlingar som utförs i en kur på 4-6 behandlingstillfällen.

En kur rekommenderas för att uppnå långvarig förändring av hudtillstånd som kräver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.