Elin Forsberg heter jag som driver och äger 4U ansikte & kropp. Jag är auktoriserad hudterapeut samt kvalitetssäkrad SPA- och massageterapeut. Jag innehar även Mästarbrev i både hudterapuet- samt massöryrket. Med denna bakgrund kan jag erbjuda flertalet underbara samt profesionella behandlingar till dig som kund.

Jag har valt att starta upp min salong i vackra Rostberg som ligger strax utanför Falun och tillhör Sundborn. Lite vågat kanske, men jag vill att du som kund ska få möjlighet till total avkoppling i en stressfri miljö. Vägen till salongen är en idyllisk upplevelse i sig då vi befinner oss på ett berg mitt i Rostbergs fantastiska skogar. Så avskilt men ändå så nära, det tar endast ca 8 minuter hit med bil från Falun.

Som kund behöver du inte fundera på att stöta ihop med andra människor då jag har 30 minuter mellan behandlingarna och jag jobbar ensam på salongen. Detta ser jag som en stor fördel i dessa pandemi tider.

Jag håller öppet alla dagar i veckan kl. 09.00 – 21.00. Passar ingen av dessa tider dig som kund, kontakta mig så ordnar vi tillsammans en tid som passar just dig.

Behöver du rådgivningen vid bokning av behandling så hjälper jag självklart till med det.

Du är varmt välkommen att boka en behandling hos mig på 4U ansikte & kropp!