4u, ansikte, kropp, massage, estetiskt hudvård, hudvårdsalong, rostberg

4U ansikte och kropp är den lilla personliga salongen mitt ute i Rostbergs skogar. Här finner du lugnet för stunden samtidigt som tar jag hand om dig och din kropp på bästa möjliga vis.

Jag värdesätter personlig service och värnar om dig som kund. Du behöver inte fundera på att stöta ihop med andra personer.

På salongen är jag noga med hygien och rengöring, därför har vi 30 minuter tid mellan kunder för att hinna rengöra grundligt samt minimera risken att kunder träffas.

Jag Elin som utför behandlingarna är auktoriserad hudterapeut samt kvalitetssäkrad massageterapeut och innehar Mästarbrev i hudterapeut- samt massöryrket. Är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Finner du ingen tid som passar in under mina ordinarie öppettider kan du alltid kontakta mig, så ordnar vi självklart en tid som passar just dig.

Maila gärna: info@fouru.se om du har frågor eller funderingar du vill ha svar på innan du bokar en eller fler av våra underbara behandlingar.